Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: Σε νέα δοκιμαστική φάση το Project xCloud

*
Ο Phil Spencer του Xbox αποκάλυψε πως η υπηρεσία game-streaming της Microsoft με την ονομασία Project xCloud περνά στην επόμενη δοκιμαστική της φάση. Καθώς προχωρά στην “take home” κυκλοφορία της, η υπηρεσία θα δοκιμαστεί και σε μικρότερες ταχύτητες internet καθώς τα τεστ δεν θα είναι πια εκ των έσω, ενώ μετά το καλοκαίρι αναμένονται και οι δημόσιες δοκιμές, κάτι που μεγάλο μέρος του κοινού της εταιρείας περιμένει διακαώς. Το Project xCloud σχεδιάζεται για να φέρνει τίτλους με ποιότητα κονσόλας σε φορητές συσκευές όπως smartphones, με τα οποία θα μπορούν να συνδεθούν και τα χειριστήρια του Xbox. Η Kareen Choudhry, VP του gaming cloud της Microsoft, δήλωσε πως σκοπός της εταιρείας είναι να αγγίξουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο σε ολόκληρο τον πλανήτη, ώστε να μπορεί ο καθένας να παίξει όποιο παιχνίδι θέλει σε όποια συσκευή θέλει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*